Reserveer nu! Videoclip - Uitmarkt

Menu

menu

We serveren zoals elk jaar weer een heerlijk diner in 3 gangen. Wat u gaat eten houden we nog even onder ons. Als u zeker wilt zijn van een vegetarisch menu kunt u dat vermelden bij uw reservering.

Nieuw:  Kerst- en Nieuwjaarsarrangement

Dinner for One biedt de mogelijkheid om u deze Kerst door ons te laten verwennen en vermaken. Wij verzorgen voor u een heerlijk diner, met een extra Kerstgang èn een fantastische voorstelling. Wat je noemt een Vrolijk Kerstfeest! Het Kerstdiner begint om 19.00 uur en duurt tot middernacht. U bent vanaf 18.00 uur van harte welkom in onze sfeervol ruimte voor een glaasje Kerst-bubbels geserveerd door onze Kerstbomen.

Op Oudejaarsavond, na het diner en de voorstelling, luidt Dinner for One met u het nieuwe jaar in met champagne, oliebollen en appelflappen

Wij bieden dit speciale Kerst- en Nieuwjaarsarrangement aan op:
Zaterdag 24 december, Kerstavond
Maandag 26 december, 2de Kerstdag
Zaterdag 31 december, Oudejaarsavond

De prijs voor de hele avond is € 69,- per persoon, inclusief de voorstelling, het meergangen diner plus extra Kerstgang en een glas champagne bij binnenkomst. Overige drankjes zijn niet inbegrepen.

Op 2, 3, 4 en 5 januari is er gelegenheid om voorafgaand aan het diner en de  voorstelling Dinner for One, uw Nieuwjaarsborrel te laten plaatsvinden in onze aparte VIP-ruimtes. De mogelijke invulling van uw Nieuwjaarsborrel bespreken we graag samen met u.

Valid CSS 2.1   Valid XHTML 1.0